Betaalmogelijkheden

Bancontact

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Aan het einde van het bestelproces vul je je kaartnummer en vervaldatum in en wordt je automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid.


Creditcard

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met je creditcard. Aan het einde van het bestelproces wordt je direct naar de pagina van je creditcardaanbieder doorgestuurd.
Houdt er rekening mee dat de verwerking van je betaling eventueel tot 2 werkdagen duren kan.

Let op: Bestelnaam en naam van de kaarthouder dienen identiek te zijn.

MasterCard Visa American Express

Vooruitbetaling

Maak het factuurbedrag veilig en eenvoudig over op onze rekening. Onze gegevens ontvang je aan het einde van het bestelproces en per e-mail. De levertijd begint na ontvangst van je betaling.

Bankgegevens:
Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet je bestelnummer te vermelden bij je betaling.


PayPal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt je direct naar PayPal doorgestuurd.

PayPal

Op rekening - binnen 30 dagen betalen

Na verzending van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om te betalen. Je ontvangt na verzending via Klarna per e-mail je rekening. Maak het rekeningbedrag uitsluitend aan Klarna over. Houd er rekening mee dat deze betaaloptie alleen beschikbaar is voor bestellingen tot € 1.500,-.

Meer informatie hierover kun je vinden op: Klarna - BE Terms and Conditions

Klarna Pay Later

ApplePay

Betaal snel en eenvoudig via ApplePay door je betaling te bevestigen in je Wallet-App via Face-ID of Touch-ID op één van je Apple-apparaten. Zorg ervoor dat de betaling van te voren op je MacBook in je Wallet-App is geactiveerd.

ApplePay