Montageservice

Meer tijd voor de leuke kanten van het leven

Geen tijd om je speeltoestel zelf op te bouwen? Of laat je de montage liever aan vakmensen over? fatmoose heeft een passend aanbod voor je: een montageservice!

Wij bieden je deze geweldige service aan, in samenwerking met een professioneel en ervaren speeltoestel montagebedrijf, Vikingmontage. Deze komt met zijn vakbekwame specialisten je nieuwe speeltoestel monteren. Op deze manier ben je er zeker van dat het speeltoestel gemonteerd en opgesteld staat naar Europese richtlijnen. Nu staat niets het speelplezier van je kinderen nog in de weg.

Easy, easier – fatmoose

Je bestelt in onze webshop een fatmoose speeltoestel en je stuurt een e-mail naar [email protected]  om aan te geven dat je graag een offerte wilt ontvangen voor de opbouw van een speeltoestel, vermeld in je aanvraag welk speeltoestel je hebt gekocht incl. eventuele toebehoren en de opbouwlocatie. Vervolgens neemt Vikingmontage contact met je op om de offerte met je door te nemen en de datum van montage samen met je te bepalen. De montage zal zo snel mogelijk na levering van je speeltoestel plaatsvinden. Wij willen je vriendelijk vragen om Vikingmontage te informeren over eventuele obstakels op de plek waar het speeltoestel gebouwd dient te worden. Obstakels kunnen bijvoorbeeld bestaan uit stenen, wortels en hoogteverschillen van meer dan 10%.

Op de afgesproken datum en tijdstip komt het montageteam bij je thuis om het fatmoose speeltoestel, dat al eerder door onze transporteur bij je is afgeleverd, op te bouwen.

Montagewerkzaamheden en overige informatie

Zodra het montageteam bij je gearriveerd is, zal in overleg met je, rekening houdend met veiligheidsaspecten, de beste plek voor je nieuwe fatmoose speeltoestel bepaald worden. Vervolgens graaft het montageteam de funderingsgaten uit en wordt het speeltoestel opgebouwd. Het speeltoestel wordt in de uitgegraven gaten geplaatst en met grond- of hoekankers** in het beton gestort. Houdt er rekening mee dat water en stroom voor het montage team beschikbaar dienen te zijn.

Het montageteam zal na de succesvolle oplevering het speeltoestel aan je overdragen. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de uithardingstijd van het beton, alvorens je kinderen het speeltoestel kunnen bestormen.

Een nieuw fatmoose speeltoestel in je tuin zonder inspanning en zweetdruppels, dat is de speciale montageservice van fatmoose!

Prijslijst montageservice

Prijzen zijn gebaseerd op een afstand van 150 km rondom Gangelt (D), daarboven geldt een toeslag van € 1,- per km. Onderstaande prijzen zijn exclusief het benodigde beton. Het bedrijf Vikingmontage is gerechtigd om van de onderstaande prijzen af te wijken.

Speeltoestel Prijs voor de montage (incl. BTW)
Tot € 500,- € 549,-
Tot € 1000,- € 749,-
Tot € 1100,- € 823,-
Tot € 1200,- € 935,-
Tot € 1400,- € 1049,-
Tot € 1600,- € 1149,-
Tot € 1800,- € 1315,-
Tot € 2000,- € 1430,-
Tot € 2500,- € 1650,-
Tot € 3000,- € 2035,-
Tot € 3500,- € 2365,-
Vanaf € 3500,- Op aanvraag
Bouwobstakels en meerwerk*** € 30,- uur/persoon

*) De montageservice is alleen mogelijk bij fatmoose speeltoestellen bestemd voor Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). Montage van veiligheidsmatten behoort niet tot deze service.
**) Grond- of hoekankers dienen apart besteld te worden. Bij bestelling van MasterRoot grondanker of paalhouder vierkant worden er 20% extra montagekosten berekend. Grondanker incl. schroef is niet mogelijk.
***) Bouwobstakels: Belemmeringen ontstaan als gevolg van het soort terrein en/of andere obstakels in je tuin. Dit kan leiden tot vertraging bij de montage en daarmee de prijsvorming beïnvloeden. Daardoor zal er een extra tarief van € 30,- per persoon, per uur berekend worden.

Mogelijke obstakels zijn:

  • Hoogteverschillen van meer dan 10%
  • Bomen
  • Wortels
  • Rotsen, stenen, beton, asfalt, etc.