Onze
filosofie

De natuur is de beste speeltuin en
is het hele jaar open

Modderige handen, gras onder de voeten, de natuur ontdekken - bij Fatmoose geloven we dat elk kind de vrijheid verdient om zijn of haar omgeving te verkennen in een veilige speelomgeving, dat kinderen worden gestimuleerd in hun fysieke en mentale ontwikkeling door middel van spel en dat elk kind gemotiveerd is om buiten te spelen, ongeacht het weer. Daarom hebben we ons zijn we begonnen met de productie van natuurlijke speeltoestellen waarmee je in je tuin een toevluchtsoord voor buitenspelen kunt creëren.

 • Ontdekken
 • Leren
 • Spelen

Speeltoestellen geïnspireerd
door de natuur

Onze engagement gaat verder dan spelen.
Als bedrijf dat natuurlijke grondstoffen gebruikt om zijn speeltoestellen te maken, weten we dat het niet alleen draait iets te nemen, maar ook om iets aan de natuur terug te geven. Daarom weten we hoe belangrijk het is om een duurzame toekomst voor onze kinderen te creëren en willen we ons steentje bijdragen aan het behoud van de natuur als hun speeltuin:

10
JAAR
GARANTIE¹
 • Zorgvuldig ingekochte materialen

  Voor onze speeltoestellen gebruiken we voornamelijk natuurlijk gegroeid hout, een materiaal dat zorgvuldig is geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat onze speeltoestellen niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk zijn.

 • Europese oorsprong

  We hechten veel belang aan de kwaliteit en de zorgvuldige behandeling van ons hout. Daarom halen we het meeste van ons hout uit lokale bossen in Zuidoost-Duitsland.

 • Kindertijdgarantie¹

  We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van ons hout. Daarom geven we 10 jaar garantie¹ op alle houten onderdelen van klimtoestellen en schommels voor privégebruik, zodat kinderen jarenlang kunnen spelen.

Onze weg naar een groenere toekomst

Net zoals de natuur zich organisch ontvouwt, ontwikkelt ook ons pad naar een groenere toekomst zich. Op basis van onze inzet voor het milieu zullen we onze initiatieven voortdurend aanpassen en verbeteren om in te spelen op veranderende uitdagingen en kansen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een vroege band met de natuur bewust gedrag vormt, is het voor ons bijzonder belangrijk om de kinderen een diep begrip van het milieu mee te geven, ook van hoe ze er zorgvuldig mee om moeten gaan. Laten we er een gewoonte van maken om samen zorgzaam met het milieu om te gaan.

Milieuvriendelijke accessoires

We werken eraan om onze accessoires te vervangen door alternatieven van biologisch afbreekbaar plastic.

Verkleining van onze CO2-voetafdruk

We proberen onze productielocatie van zonne-energie te voorzien om onze uitstoot te verminderen.

Milieubewustzijn creëren

Als merk willen we dat kinderen naar buiten gaan en leren voor de natuur te zorgen om zo op jonge leeftijd milieubewustzijn te creëren.

Natuurlijke zeilen

Ons doel is om de huidige plastic zeilen te vervangen door hennep en andere natuurlijke materialen.

Afvalvermindering

We willen niet dat het hout van de afgedankte klimtoestellen van onze klanten bij het afval belandt, maar gebruiken het voor upcycling en de productie van nieuwe producten, zoals bloembakken.

Doe met ons mee en creëer een onvergetelijke kindertijd!

Ontdek waarom andere ouders voor fatmoose hebben gekozen en sluit je aan bij onze community om je kinderen een onvergetelijke kindertijd te geven.

Al 49 klanten hebben een review achter gelaten!

Trustscore 4,7 | 49 reviews