Bestelling & Levering

swipe
Beweeg de tabel
Verzendkosten
 


België

Pakketdienst € 0,00
Levering via een transportfirma € 0,00

Levering van artikelen die zijn besteld in onze Belgische webwinkel is alleen mogelijk binnen België.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Afhankelijk van de grootte van de bestelling leveren wij goederen met pakketdienst of per bezorgdienst. Kleine pakketten verzenden wij met DHL, GLS, DPD of UPS. Zodra de levering verzonden wordt, ontvang je een verzendbevestiging met volgnummer. Grotere pakketten, zoals speeltoestellen en schommels worden met een vervoerder geleverd. De levering vindt plaats na het maken van een telefonische afspraak. In het algemeen vindt de levering plaats met een palletwagen. Bij uitzondering komt het voor dat er handmatig wordt gelost. Wij vragen je nadrukkelijk om hierbij te helpen.

Het afhalen van gekochte artikelen is om organisatorische redenen niet mogelijk. Leveringen vinden altijd plaats tot aan de trottoirrand.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Informatie over levertijden vind je op de desbetreffende artikelpagina boven de prijs. Deze tijden variëren afhankelijk van de grootte van een artikel. In principe geldt bij afname van meerdere artikelen altijd de langst aangegeven levertijd. Bij artikelen die met een bezorgdienst geleverd worden, zoals speeltoestellen en schommels, vindt de levering plaats nadat je een telefonische afspraak hebt gemaakt met de leverdienst. Daarom is het belangrijk dat je een correct telefoonnummer doorgeeft.