SpeelhuisjesThe perfect hideaway

Het speelhuis van je dromen

Bouw nu je eigen speeltuin met een geweldig speelhuisje of een trendy huis op stelten. Je zult zien, met de vette FATMOOSE-speelhuizen staat verveling buitenspel. Door de verschillende toffe designs en diverse afmetingen is er voor iedereen een passend speelhuis beschikbaar. Kijk maar eens rond, je zult versteld staan!

Speelhuisjes

Speelhuizen van FATMOOSE

Net als onze andere speeltoestellen zijn de speelhuizen van FATMOOSE bijzonder te noemen. Kies voor het speelhuis BeetleBox Bling XXL, het fantastische PandaPark Pro XXL of het gave HippoHouse Heavy XXL. Ga je liever voor het hoge huis FunFactory Fit XXL of VanillaVilla Joy XXL, overal is mega-plezier gegarandeerd.

FATMOOSE-speelhuizen hebben een sterk ontwerp, zijn van hoge kwaliteit en kunnen snel worden opgebouwd. Bovendien leveren wij er een eenvoudige en gedetailleerde handleiding bij. Beleef nu een nieuwe, vette manier van spelen met FATMOOSE!

Open je eigen zoo - HippoHouse Heavy XXL

Heb je altijd van je eigen dierentuin gedroomd? Met het speelhuis HippoHouse Heavy XXL maak je je dromen waar. Nodig je vrienden uit voor een ijsje en toon hen je domein. De vette accessoires en het coole, weerbestendige FatTarp-zeil maken het speelhuis helemaal af. Helemaal in FATMOOSE-stijl.

PandaPark Pro XXL - nodig je vrienden uit

Gebruik je houten FATMOOSE-speelhuis PandaPark Pro XXL voor een ontmoeting met je vrienden, of nog cooler, open je eigen winkel, je eigen ijssalon of terrascafé, want ieder FATMOOSE-speelhuis heeft een raam met een toonbank. Waar wacht je nog op? Word nu je eigen baas of zorg dat je tuinspeelhuis de coolste ontmoetingsplek wordt voor je clique. Ontwerp je inrichting volgens je eigen ideeën en wensen en zorg zo voor nog meer coolheid in je houten speelhuis.

Speelhuis BeetleBox Bling XXL - helemaal te gek

Ons speelhuis BeetleBox Bling XXL past ook perfect in een kleine tuin! Hier heb je genoeg plek om je eigen ideeën te ontwikkelen en megacoole spelletjes te spelen. Net als bij bijna alle speelhuizen is er hier een mooie toonbank en een klein raam. Ontwerp de inrichting helemaal volgens je eigen creatieve ideeën en toon je vrienden wat je waard bent.

Megaplezier met een speelhuis

Met ons speelhuis op stelten FunFactory Fit XXL is er zelfs nog een extra kick, omdat dit echt coole kinderspeelhuis hoog op stelten staat en eerst maar eens veroverd moet worden. Dus, beklim dit megasterke huis en bezet het met je vrienden! Plannen smeden, lekker hangen in je speelhuis en chillen op de houten bank. Zo heb je veel speelplezier en dat is precies wat FATMOOSE betekent!

In het speelhuis VanillaVilla Joy XXL kan het feest beginnen!

En dat kun je in het speelhuis VanillaVilla Joy XXL gewoon letterlijk nemen! Het houten speelhuis heeft een coole glijbaan en zo scoor je bij je vrienden als je via de Mega-glijbaan naar beneden glijdt. Wie van jullie is het snelst? Ook de geweldige toonbank mag niet ontbreken. Verkoop lekker ijs en koele limonade aan je vrienden. Dat kan alleen met FATMOOSE!