BananaBeach Big XXL

(2)
Productinformatie
 • Afmeting: L512 x B458 cm
 • Platformhoogte: 150 cm
incl. 21% BTW
check-green Gratis verzending*
| Levertijd: ca. 27/06/24 - 03/07/24
Daarnaast heb je nodig
 • 1 Ankerset à 16 stuks
 • Rubberen tegels 26 stuks

Let op: Wij bieden 10 jaar garantie¹ op alle houten elementen bij het gelijktijdig aanschaffen van onze ankers.

 • SolidRoot Hoekanker 12 per set 621224
  SolidRoot Hoekanker 12 per set
  175,-
 • SimpleRoot Grondanker 12 per set 621102
  SimpleRoot Grondanker 12 per set
  124,-
 • SolidRoot Hoekanker 16 per set 640197
  SolidRoot Hoekanker 16 per set
  233,-
 • GlideRoot glijbaananker 640260
  GlideRoot glijbaananker
  44,-
 • SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen 620668_k
  SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen
  As low as 23,-
 • SmartProtect Anti-worteldoek 109580_k
  SALE
  SmartProtect Anti-worteldoek
  As low as 21,-
BananaBeach Big XXL

Speeltoren BananaBeach Big XXL met SurfSwing

Hoor je die Hawaï-muziek ook? Dat is goed mogelijk, want je bent op de BananaBeach Big XXL. Laat je gek maken door de eindeloze features en designdetails, want je tuin wordt in een handomdraai een luchtig strandparadijs met reusachtige palmbomen en een chille hangmat voor twee kinderen tegelijk. De specials zijn even eenvoudig als geniaal – en zo wordt het klimtouw een liaan.

De ingenieuze toren kun je veranderen in een strandbuggy, een picknickhoekje, een strandbar met zonwering en een schitterende toonbank of in een jungleshop, zodat het maximaal plezier biedt aan boys and girls. Bovendien kun je, als je wilt, de beach-zandbak onder de toren vergroten.

Het zeildoek wordt in één stuk geleverd, zodat je je speeltoren naar wens kunt aanpassen. Vind je onze foto’s geweldig? Patroon voor dit ontwerp vind je in de montage-instructies.

Opmerking:
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

Standaard meegeleverd:

  Productdetails:

   Over onze BananaBeach Big XXL

   We hebben onze BananaBeach Big XXL ontwikkeld om je kind spelenderwijs te stimuleren. Ontdek meer over de verschillende speelfuncties en hoe ze op een unieke manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

   • Stel je voor

    Van stokken zwaarden maken, kastanjes verzamelen als schatten - net zoals kinderen hun spel verrijken met attributen uit de natuur, moedigen onze veelzijdige accessoires creativiteit en verbeelding aan.

   • Ontdekken

    Kinderen experimenteren graag met de elementen van de natuur, spelen met water en modder of verzamelen stenen en bladeren. De zandbak nodigt kinderen niet alleen uit om onbezorgd te bouwen en te graven, maar bevordert ook zowel de grove als de fijne motoriek. De zandbak stimuleert ook de creativiteit van kinderen terwijl ze in hun verbeelding opgaan.

   • Klimmen

    Net zo spannend als klimmen op omgevallen boomstammen, rotsen of bomen in de vrije natuur, biedt ons klimtoestel net zulke uitdagende klimelementen. Deze bevorderen spelenderwijs de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden, kracht, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

   • Schommelen

    Omdat kinderen van nature uitdagingen zoeken waarbij ze hun behendigheid op de proef kunnen stellen, of ze nu schommelen of aan lage takken hangen, biedt een klimrek met schommel ze een leuke en fysiek aantrekkelijke activiteit die hun coördinatie en evenwichtsgevoel bevordert.

   • Glijden

    Of het nu de sensatie is van het glijden van een modderige helling in een waterdichte broek of de opwinding van het naar beneden komen van het speeltoestel, glijden biedt kinderen een leuke en spannende manier om hun evenwicht te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

   • Evenwicht

    Kinderen zoeken instinctief naar manieren om hun evenwicht uit te dagen in de natuur, of het nu op een boomstam of een muurtje is. Onze klimtoestellen bevatten elementen die motorische vaardigheden, lichaamsbewustzijn en concentratie bevorderen.

   Reviews

   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

   • Goede prijs-kwaliteit-verhouding!!!
    star star star star star
    De BananaBeach Big XXL is een degelijk en stabiel speeltoestel waar zonder veel problemen veel kinderen op kunnen spelen. De montagehandleiding was duidelijk en daardoor was de opbouw een fluitje van een cent. We kunnen dit model ten zeerste aanbevelen.
    Rutger en Rachelle
   • Snelle levering en goede klantenservice!!
    star star star star star
    Het speeltoestel werd snel geleverd, nadat we goed op de hoogte werden gehouden over de verwachte levertijd. Door zowel FATMOOSE als de leverancier. Het speeltoestel is van uitstekende kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten.
    Dion en Rebecca
   Je schrijft een review over: BananaBeach Big XXL
   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.
   Bezig met laden...

   check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

   fatmoose's ankers

   Ankernaam SolidRoot SimpleRoot
   Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Geschikt voor alle bodemcondities
   check-green
   check-green
   Stabiliteit
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montage aan de binnenzijde mogelijk**
   check-green
   check-green
   Eenvoudige en snelle montage
   check-green
   check-green

   We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

   * Stabiliseert de palen

   ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

   Natural
   Resources

   De beste tips voor onze houtproducten

   Hout uit Europa
   Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland. Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout. Ons hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.

   Natuurlijke en duurzame kweek
   Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout. Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer. De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.

   Mogelijke uitbreiding

   #fatmoosemoment

   Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder.