FruityForest Fun XXL

(3)
Productinformatie
 • Afmeting: L509 x B324 cm
 • Platformhoogte: 120 cm
incl. 21% BTW
check-green Gratis verzending*
| Levertijd: ca. 01/08/24 - 07/08/24
Daarnaast heb je nodig
 • 1 Ankerset à 10 stuks
 • Rubberen tegels 22 stuks

Let op: Wij bieden 10 jaar garantie¹ op alle houten elementen bij het gelijktijdig aanschaffen van onze ankers.

 • SolidRoot Hoekanker 10 per set 621223
  SolidRoot Hoekanker 10 per set
  146,-
 • GlideRoot glijbaananker 640260
  GlideRoot glijbaananker
  44,-
 • SoftSafe L Rubberen tegel 620664_k
  SoftSafe L Rubberen tegel
  As low as 17,-
 • SmartProtect Anti-worteldoek 109580_k
  SALE
  SmartProtect Anti-worteldoek
  As low as 21,-

Speeltoren FruityForest Fun XXL met SuperSwing

De fatmoose speeltoren FruityForest Fun XXL is het fruitige strandhuis voor jouw tuin. De speeltoren biedt je met zijn 3 onovertroffen speelniveaus en zeil om op te kleuren, maximaal klim- en speelplezier. Via de beide klimmogelijkheden klim je razendsnel naar de bovenste verdieping. Een extra vet feature is het schuine houten dak. Dit biedt je bescherming tegen weer en wind – zodat niets het smeden van plannen en bespioneren in de weg staat.

Het highlight van deze fatmoose speeltoren is de grote schommel met de knalgroene schommelzitjes. Organiseer wedstrijden met je vrienden – wie schommelt het hoogst? Het bijzondere: met verdere stijlvolle fatmoose accessoires maak je jouw FruityForest Fun XXL nog sensationeler. Deze fenomenale speeltoren is jouw top favoriet!

Het zeil wordt uit een stuk geleverd, zodat je je speeltoestel vrij naar eigen inzicht kunt vormgeven. Vind je onze foto's top? Patronen voor dit design vind je in de montagehandleiding.

Standaard meegeleverd:

  Productdetails:

   Opmerking:
   • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
   • Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
   • De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

   Over onze FruityForest Fun XXL

   We hebben onze FruityForest Fun XXL ontwikkeld om je kind spelenderwijs te stimuleren. Ontdek meer over de verschillende speelfuncties en hoe ze op een unieke manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

   • Stel je voor

    Van stokken zwaarden maken, kastanjes verzamelen als schatten - net zoals kinderen hun spel verrijken met attributen uit de natuur, moedigen onze veelzijdige accessoires creativiteit en verbeelding aan.

   • Ontdekken

    Kinderen experimenteren graag met de elementen van de natuur, spelen met water en modder of verzamelen stenen en bladeren. De zandbak nodigt kinderen niet alleen uit om onbezorgd te bouwen en te graven, maar bevordert ook zowel de grove als de fijne motoriek. De zandbak stimuleert ook de creativiteit van kinderen terwijl ze in hun verbeelding opgaan.

   • Klimmen

    Net zo spannend als klimmen op omgevallen boomstammen, rotsen of bomen in de vrije natuur, biedt ons klimtoestel net zulke uitdagende klimelementen. Deze bevorderen spelenderwijs de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden, kracht, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

   • Schommelen

    Omdat kinderen van nature uitdagingen zoeken waarbij ze hun behendigheid op de proef kunnen stellen, of ze nu schommelen of aan lage takken hangen, biedt een klimrek met schommel ze een leuke en fysiek aantrekkelijke activiteit die hun coördinatie en evenwichtsgevoel bevordert.

   • Glijden

    Of het nu de sensatie is van het glijden van een modderige helling in een waterdichte broek of de opwinding van het naar beneden komen van het speeltoestel, glijden biedt kinderen een leuke en spannende manier om hun evenwicht te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

   • Evenwicht

    Kinderen zoeken instinctief naar manieren om hun evenwicht uit te dagen in de natuur, of het nu op een boomstam of een muurtje is. Onze klimtoestellen bevatten elementen die motorische vaardigheden, lichaamsbewustzijn en concentratie bevorderen.

   Reviews

   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

   • Fruity Forest Fun
    star star star star star
    Wij hebben de unit met de glijbaan en het klimmuurtje zonder de schommels (onze kinderen zijn niet zo een schommelaars). Het ziet er keileuk uit met de frisse kleurtjes en staat mooi compact in onze tuin.

    De kindjes (2 en 4) genieten van de klimmuur, glijbaan en zeker ook van de accessoires (het stuur en de emmer zijn een aanrader ;)). De glijbaan heeft ook al dienst gedaan als transportband voor takjes en bladeren, schuif-af voor knuffels, dino's en helaas ook onze hond :D Het huisje is ideaal voor een stiekem onderonsje en door de klimmuur waant de oudste zich een echte Spider-man!

    Snel geleverd en op 4 uur tijd in elkaar gestoken (weliswaar met de hulp van 1 handige Gie en 1 iets minder handige, maar wel gehoorzame, Daan). We hebben ons niet moe gemaakt aan het vastzetten in beton, staat stevig genoeg op zijn poten!

    Top-aankoop :)
    Sylvie L.
   • Snel en eenvoudig, zo moet het zijn!
    star star star star star
    De aritkelbeschrijvingen geven je alle informatie die je nodig hebt. De afbeeldingen laten genoeg perspectieven zien. Je kunt snel en eenvoudig bestellen zonder dat je je vooraf hoeft te registreren en zo hoort het ook. Het speeltoestel voldoet aan onze verwachtingen en ziet er super uit!!!
    Peter en Marianne
   • Zeer tevreden!!!
    star star star star star
    We zijn zeer tevreden over het gehele proces...de bestelprocedure was eenvoudig en een klantenservice was zeer klantvriendelijk!! De montage-handleiding was af en toe moeilijk te begrijpen, daarom duurde de opbouw langer als verwacht!
    Dirk
   Je schrijft een review over: FruityForest Fun XXL
   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.
   Bezig met laden...

   check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

   fatmoose's ankers

   Ankernaam SolidRoot SimpleRoot
   Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Geschikt voor alle bodemcondities
   check-green
   check-green
   Stabiliteit
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montage aan de binnenzijde mogelijk**
   check-green
   check-green
   Eenvoudige en snelle montage
   check-green
   check-green

   We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

   * Stabiliseert de palen

   ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

   Natural
   Resources

   De beste tips voor onze houtproducten

   Hout uit Europa
   Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland. Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout. Ons hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.

   Natuurlijke en duurzame kweek
   Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout. Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer. De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.

   Mogelijke uitbreiding

   #fatmoosemoment

   Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder.