Geïnspireerd
door de natuur

Zandbak

De FATMOOSE zandbak is een echte topper als het gaat om kwaliteit en stijl. Onze geweldige houten zandbak, wordt gemaakt van drukgeïmpregneerd hout en ziet er dankzij modern ontwerp altijd trendy uit. In de coole FATMOOSE kinderzandbak heb je veel ruimte en ontdek je bombastische features zoals inklapbare zitbanken en comfortabele rugleuningen. Wanneer je vette zandkasteel eindelijk staat, kun je ontspannen achterover leunen en je werk bewonderen.

Wil je ook met je vrienden bouwen? Eenvoudig, want dankzij de brede banken van de SandSeat zandbak voor kinderen zit iedereen ontspannen in de zandbak. Deze zandbak met deksel is niet alleen super stijlvol, maar ook super slim: met een paar zetten kunnen de banken worden opgevouwen en heeft je zandbak een deksel.

Accessoires voor zandbak

Keep it clean: voor zandbakken zonder klapdeksel vind je hier de juiste zandbakdeksel - bladeren, vogels en katten komen er niet in. Zodra de zandbak is bedekt, wordt het een platform, bank, knutseltafel of wat je maar nodig hebt in je koninkrijk. Voor de klimtoestellen met zandbakken MagicMarket Master XXL en MagicMonkey Ultra XXL, vind je hier ook een zandbakdeksel die perfect past. Dankzij de slimme anti-worteldoek blijft je zand schoon en kun je er zeker van zijn dat er geen wortel in je zandige schatkist terechtkomt.

Aan de slag, want je bent hier om een zeer coole zandbak te kopen! Met FATMOOSE vind je gegarandeerd het beste model voor je tuin en kan je FAT-astische avontuur beginnen.

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder.