FATMOOSE Autumn Sale! Nu bestellen en tot 30% besparen - tot en met 03.10.2022

Betaling

Welke betaalmogelijkheden biedt FATMOOSE aan?

Om uw bestelling eenvoudig te betalen, bieden wij u een selectie van de meest gangbare betaalmogelijkheden in onze shop aan:

Bancontact
Creditcard
Vooruitbetaling
PayPal
Klarna Pay Later

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden kunt u hier vinden: Betaalmogelijkheden

Is het mogelijk om met ecocheques te betalen?

Op dit moment is het niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Neem eens een kijkje bij de overige genoemde betaalmethodes, deze zijn ook super!

Wanneer wordt mijn creditcard belast?

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

Kan de betaalmethode op korte termijn worden gewijzigd?

Controleer voor het afronden van je bestelling of je de juiste betaalmethode hebt gekozen. Het is helaas niet mogelijk om achteraf de betaalmethode te wijzigen. Heb je toch een fout gemaakt bij het kiezen van de betaalmethode, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice via ons contactformulier. Zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

Wat zijn de bankgegevens van FATMOOSE?

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om als betalingskenmerk je bestelnummer te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

Zijn mijn gegevens veilig gedurende het betaalproces?

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. We werken uitsluitend samen met erkende betaaldiensten, die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en geavanceerde fraudepreventiesystemen inzetten. Zo garanderen wij een snelle en veilige verwerking van de betalingen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn rekening?

Je ontvangt de rekening van je bestelling per E-mail, zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Kan ik ook een rekening op naam van mijn bedrijf krijgen?

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Vul hiervoor tijdens het bestelproces de velden "Bedrijf" en "BTW-nummer" in.

Wordt de btw afzonderlijk op de rekening vermeld?

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

Verkoopt FATMOOSE ook tegoedbonnen?

Helaas bieden we momenteel nog geen cadeaubonnen aan. Maar wie weet... misschien veranderen we dat in de toekomst nog! Kijk regelmatig op onze website en onze social-kanalen voor geweldige, exclusieve aanbiedingen.

Heeft FATMOOSE bepaalde kortingen of kortingscodes?

Bij FATMOOSE loont het om je ogen open en de website in de gaten te houden. In onze shop en op onze social-kanalen zijn er regelmatig mooie kortingsacties waarmee we je keer op keer willen verrassen. Kortingscodes hebben wij op dit moment bij FATMOOSE helaas niet.

Ik ben blogger. Krijg ik korting?

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar [email protected] Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!