MagicMarket Master XXL

(2)
Productinformatie
 • Afmeting: L376 x B444 cm
 • Platformhoogte: 150 cm
incl. 21% BTW
check-green Gratis verzending*
| Levertijd: ca. 01/08/24 - 07/08/24
Daarnaast heb je nodig
 • 1 Ankerset à 8 stuks
 • Rubberen tegels 18 stuks

Let op: Wij bieden 10 jaar garantie¹ op alle houten elementen bij het gelijktijdig aanschaffen van onze ankers.

 • SimpleRoot Grondanker 8 per set 621101
  SimpleRoot Grondanker 8 per set
  82,-
 • SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen 620668_k
  SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen
  As low as 23,-
 • SolidRoot Hoekanker 8 per set 621222
  SolidRoot Hoekanker 8 per set
  117,-
 • GlideRoot glijbaananker 640260
  GlideRoot glijbaananker
  44,-
 • SmartProtect Anti-worteldoek 109580_k
  SALE
  SmartProtect Anti-worteldoek
  As low as 21,-

Speeltoren MagicMarket Master XXL met SuperSwing

Boys & Girls, het geruzie is voorbij! Nu zijn er schitterende XXL speelmogelijkheden voor iedereen. De girls kunnen in de gekke winkel shoppen of zandtaartjes verkopen en voor de boys is er een coole garage met tankstation en StreetPilot-racestuur. Verder bieden de SpecialSpy-verrekijker en de telefoon veel plezier.

Houd je van nog meer actie, verander dan de MagicMarket in een sportspeelpark met een ultieme goal of hang een bokszak aan de MonkeyBar. De banner kun je dan aan de schommelbalk hangen. Door de massieve constructie, het extra sterke weerbestendige zeil en de vele andere features is de fatmoose MagicMarket een absolute hit. Waar zijn er anders zo waanzinnig veel speelmogelijkheden in deze prijsklasse?

Het zeildoek wordt in één stuk geleverd, zodat je je speeltoren naar wens kunt aanpassen. Vind je onze foto’s geweldig? Sjablonen voor dit ontwerp vind je in de montage-instructies.

Standaard meegeleverd:

  Productdetails:

   Opmerking:
   • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
   • Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
   • De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

   Over onze MagicMarket Master XXL

   We hebben onze MagicMarket Master XXL ontwikkeld om je kind spelenderwijs te stimuleren. Ontdek meer over de verschillende speelfuncties en hoe ze op een unieke manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

   • Stel je voor

    Van stokken zwaarden maken, kastanjes verzamelen als schatten - net zoals kinderen hun spel verrijken met attributen uit de natuur, moedigen onze veelzijdige accessoires creativiteit en verbeelding aan.

   • Ontdekken

    Kinderen experimenteren graag met de elementen van de natuur, spelen met water en modder of verzamelen stenen en bladeren. De zandbak nodigt kinderen niet alleen uit om onbezorgd te bouwen en te graven, maar bevordert ook zowel de grove als de fijne motoriek. De zandbak stimuleert ook de creativiteit van kinderen terwijl ze in hun verbeelding opgaan.

   • Klimmen

    Net zo spannend als klimmen op omgevallen boomstammen, rotsen of bomen in de vrije natuur, biedt ons klimtoestel net zulke uitdagende klimelementen. Deze bevorderen spelenderwijs de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden, kracht, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

   • Schommelen

    Omdat kinderen van nature uitdagingen zoeken waarbij ze hun behendigheid op de proef kunnen stellen, of ze nu schommelen of aan lage takken hangen, biedt een klimrek met schommel ze een leuke en fysiek aantrekkelijke activiteit die hun coördinatie en evenwichtsgevoel bevordert.

   • Glijden

    Of het nu de sensatie is van het glijden van een modderige helling in een waterdichte broek of de opwinding van het naar beneden komen van het speeltoestel, glijden biedt kinderen een leuke en spannende manier om hun evenwicht te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

   Reviews

   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

   • Kwalitatief goed speeltoestel!!!
    star star star star star
    De levering duurde iets langer dan dat op de website stond aangegeven. Daarbij was de levering incompleet en duurde de nalevering vonden wij er lang, waardoor het voor de kinderen niet zo leuk was, omdat we de toren niet af konden maken. Maar er wel naar mochten kijken in de tuin.

    Nu hij eenmaal staat hebben de kinderen het goed naar hun zin. Over de kwaliteit zijn we zeer te spreken!
    TEUN
   • Alles wat het hart van onze kinderen willen....
    star star star star star
    Onze tuin was eindelijk om een waar speelparadijs voor onze kinderen te worden. En wat heb je dan nodig? Een geweldig speeltoestel. Bij FATMOOSE vind je alles wat het hart van je kinderen begeert. Het assortiment is groot, maar vanwege de gedetailleerde beschrijvingen en de foto's kun je eenvoudig een keuze maken. En we kunnen alleen maar zeggen dat het speeltoestel geheel aan onze verwachtingen voldoet. We zullen daarom zeker FATMOOSE bij iedereen aanbevelen.
    Pim + Yfke
   Je schrijft een review over: MagicMarket Master XXL
   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.
   Bezig met laden...

   check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

   fatmoose's ankers

   Ankernaam SolidRoot SimpleRoot
   Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Geschikt voor alle bodemcondities
   check-green
   check-green
   Stabiliteit
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montage aan de binnenzijde mogelijk**
   check-green
   check-green
   Eenvoudige en snelle montage
   check-green
   check-green

   We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

   * Stabiliseert de palen

   ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

   Natural
   Resources

   De beste tips voor onze houtproducten

   Hout uit Europa
   Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland. Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout. Ons hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.

   Natuurlijke en duurzame kweek
   Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout. Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer. De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.

   Mogelijke uitbreiding

   #fatmoosemoment

   Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder.