Geïnspireerd
door de natuur

Schommel accessoires van FATMOOSE

Hier bij FATMOOSE vindt je een unieke verzameling aan schommelaccessoires! Want als je een eigenzinnig FATMOOSE-speeltoestel bestelt, krijg je er meteen een passende schommel bij. En aangezien er op de stabiele, gekke speeltoestellen van FATMOOSE altijd plaats is voor twee schommels, kun je het tweede zitje zelf uit een onovertroffen hoeveelheid van leuke schommelzitjes uitzoeken. Elke schommelvorm, knallende kleurencombinaties en top prijzen zijn hier gegarandeerd. Dat is geweldig!

Als je van klassiek houdt, dan raden wij jou ons top-assortiment van traditionele schommels aan. Kijk eens rustig rond! Je zult dan bijvoorbeeld ons houten schommelzitje RetroRider ontdekken die eruit ziet als een echt vintage zitje, alsook onze ClassicRider schommel in knallend rood. Ook schommelaccessoires van stevig rubber of met elastisch zitvlak hebben wij in ons ruime assortiment.

Houd je meer van gek en funky, dan zegt FATMOOSE maar één ding: Let's go! Probeer maar eens onze te gekke schotelschommels gemaakt van kunststof of hout. Plezier voor het hele gezin is gegarandeerd met onze Family Rider nestschommel en voor diegene die vette trucs wil uitvoeren, is de EasyRider bandenschommel verticaal of horizontaal een goede keuze.

Voor de briljante acrobaten onder jullie heeft FATMOOSE, in plaats van klassieke schommels, ook trapezes en turnringen. Dat wordt schommelen op een grensverleggende manier! Voor coole klimmers bieden wij de FATMOOSE-klimtouwen LineUp en StepUp aan, evenals de super vette touwladders.

En de kleintjes kunnen genieten en veel ontdekken met onze babyschommels. Kijk er eens in alle rust naar!

FATMOOSE begrijpt: het moet snel en simpel gaan. Daarom worden er altijd eenvoudige instructies meegeleverd, zodat speeltoren en schommel gemakkelijk en snel opgebouwd kunnen worden.

Het design van FATMOOSE, dat er voor elke tuin en elk budget is, is ongecompliceerd, onconventioneel en zeer stijlvol. FATMOOSE belooft steeds uitstekende kwaliteit, een geweldige uitstraling en veel speelplezier bij elk type weer. Daarom kun je tussen briljante kleuren kiezen, turnen op geïmpregneerd hout en gebruik maken van weerbestendige schommels gedurende het hele jaar.

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder.